Къща с гледка

Крайморие, България
Къщата с гледката е проект с фокус в две посоки. На първо място в практикат ана ФЕДА СТУДИО винаги стои комфортът и нуждите на бъдещите обитатели. Също толкова важно в работата ни като архитектурно студио е адаптацията на бъдещата сграда към околната й среда. В случая - безкрайна черноморска гледка. Всеки детайл в проектирането на къщата произлиза от тези две отправни точки.
Заслужават внимание добре организираното дневно пространство на партерния етаж, което плавно и безпрепятствено преминава в покрита веранда. Пред верандата естествено продължава просторен двор с характерно за района озеленяване и малък басейн за максимална наслада на дългите топли вечери край морския бряг.
На втори етаж са разположени родителска спалня със собствени гардедроб и баня, две детски спални и допълнителна баня. Всяка спалня е отворена към морскара гледка.
Последният етаж от къщата обединява работно пространство за домашен офис, домашен киносалон и място за събиране на семейството с приятели. Гледката от покривната тераса създава усещане за безкраен простор.