Студио

Основател - арх. Петя Танъмова

Здравейте!
Каздам се Петя Танъмова и съм архитект.
Зад името ФЕДА Студио стоят моите повече от 15 години практика в архитектурното проектиране.
През цялата си практика на архитект помагам на хората да изградят удобно и функционално пространство за своя дом или бизнес. Вярвам, че всеки заслужава своя комфорт и моята мисия е да го постигна.
Това, което ме отличава е, че в детайл вниквам в необходимостта на клиента, за да създам сграда с индивидуалност, от която точно той има нужда.
Благодарна съм, че професията архитект ми дава възможност да реализирам мечтите на хората. Това е най-голямото ми удовлетворение.

В свободното си време съм йога, хоби фотограф и пътешественик. Хобитата ми ме водят из целия свят. Разглеждам архитектурата и начинът на живот във всяко кътче, което съм посетила. След това се прибирам и пренасям моето вдъхновение в архитектурните проекти, които създавам.

Нашето мото

Във ФЕДА Студио вярваме, че всеки човек заслужава да обитава комфортна среда за свой дом или работно място. Наша мислия е да го постигнем.

Услугите, които извършваме

Имате идея за проект или преустройство на сграда?
Нуждаете се от цялостно проектиране по всички части за сграда, архитектурни консултации, градоустройство или интериорен проект?
Искате  удобно и функционално пространство за своя дом или бизнес?
Трябва ви архитект, които в детайл да вникваме в желанията ви, за да създаде сградата, за която мечтате?
Нямате време, за да се ангажирате лично с организация на инвестиционно проектиране и изпълнение на проекта?
Дори мисълта за сложният процес на създаване на всички документи, архитектурни проекти, разрешения за строеж, строитество и преговори с майстори и държавна администрация ви създава главоболие? 
На правилното място сте!
Ако искате да спечелите време за по-важните неща в живота, ние можем да се погрижим за целия процес на реализация на вашата идея от изготвяне на визия, през всички технически проекти, документации, разрешения, възлагане на строителство и надзор по време на изпълнението до ключ.